Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szállás képes leírás - Hagyományőrzés - ősi hagyományok.tlap.hu
részletek »

Szállás - Hagyományőrzés - ősi hagyományok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hagyomanyorzes.tlap.hu » Szállás
Keresés
Találatok száma - 3 db
Falusi vendéglátás - Gomba Parasztház

Falusi vendéglátás - Gomba Parasztház

Szakadj ki a hétköznapok forgatagából és pihenj, töltődj fel nálunk! Borjádon várunk egy hangulatos 100 éves parasztházban, a Sió partjánál, teljes ellátással és szuper programlehetőségekkel! Akár egyedül jönnél, akár családdal, barátokkal esetleg a munkatársakkal egy jó csapatépítős hétvégére, nálunk mindenki talál magának, feltöltődésre alkalmas programot! Járd be a környéket lóháton, erdei kisvasúttal, kerékpárral vagy akár egy 30 éves Chevrolet Camaro-val! Bármelyiket is választod a pazar környezet, a barátságos helyi lakosok és a történelmi látnivalók magával ragadnak majd!

Hasdát Hagyományőrző Vendégház

Hasdát Hagyományőrző Vendégház

A Hasdát Hagyományőrző Vendégház, Pányok községben található, a Zempléni-hegységben Kéked és Abaújvár között. Az építészetben ősi hagyományokat őrző falut - kevesebb, mint 100 magyar lakosú népességgel - a Hasdát patak szeli át. A falu határában Aba Sámuel idejében a király ménesét tartották, s a község egyik földbirtokosa többek között Kazinczy Ferenc volt. Ilyen környezetben található a vendégház, mely teljes komforttal és berendezéssel várja a pihenni vágyókat egész évben.

Körte Porta

Körte Porta

Hagyományőrző céllal felújított bakonyi parasztház sokféle pihenési és kikapcsolódási lehetőséget kínál a falusi turizmus keretében. Ideális 2 - 3 család együtt történő időtöltéséhez. Télen, nyáron bérelhető. Étkezési lehetőség egész évben. Nyáron medence, apartmanos és parasztházat elszállásolás önellátásban vagy félpanzióig.

Tuti menü