Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hagyományörző fesztiválok képes leírás - Hagyományőrzés - ősi hagyományok.tlap.hu
részletek »

Hagyományörző fesztiválok - Hagyományőrzés - ősi hagyományok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hagyomanyorzes.tlap.hu » Hagyományörző fesztiválok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Csillagösvény fesztivál

Csillagösvény fesztivál

2010.07.10-én INGYENES Hagyományőrző napot tartunk Kőröstetétlenen. Szeretnénk, ha biztosítanának felületet a programajánlóban, ezzel segítve a munkánkat és így minél több emberhez eljusson a rendezvényünk híre.

Heted 7 Vigasság

Heted 7 Vigasság

A Heted7 Vigasság a 2010-es év legnagyobb buliját kínálja mindenki számára, mint zeneileg, mint szórakoztatásilag. A Hetedhét Vigasság elnevezésű kulturális, művészeti és hagyományőrző fesztivál a Magyar Turizmus Zrt. Fesztiválok Éve 2010 programsorozat keretén belül kerül megrendezésre. A tervek összeállítása során a legfontosabb szempont, hogy valamennyi korosztály számára valódi értéket képviselő műsorokkal, élményekkel szolgálhassunk. Hagyományőrző fesztiválok.

Kadarcs Napforduló 2011

Kadarcs Napforduló 2011

A Kadarcs Napforduló 2011 a tavalyi évhez hasonlóan idén is a történelem, néprajz, környezetvédelem és a hagyományok szerelmeseinek nyújt kellemes és tartalmas kikapcsolódási lehetőséget. Kicsik és nagyobbak egyaránt megtalálhatják a kedvükre valót a történelmi életképek, versenyek, foglalkozások, ismeretterjesztő- és művészeti előadások, vagy épp a vásári kirakodások közt. A balmazújvárosi Veres Péter Emlékpark hangulatos környezetébe várjuk mindazokat, akik szeretnének részesülni egy feledhetetlen időutazásban a nyári napforduló idején!

Hagyományőrzés - ősi hagyományok magazin hírek
Hétvégén rendezik meg Bugacon az Ősök napja hagyományőrző fesztivált
Hétvégén rendezik meg Bugacon az Ősök... Most hétvégén rendezik meg Bugacon az Ősök Napja hagyományőrző fesztivált, amellyel a magyar ősöknek és a magyar történelem nagy alakjainak állítanak emléket a szervezők. A péntektől vasárnapig tartó ünnepségén tradicionális seregszemle, harci bemutatók, lovas versenyek és vetélkedők, íjász programok, a magyar-hun-avar örökséget bemutató kiállítások,...
Táncos programok sorát kínálja tavasszal és nyáron Szombathely
Táncos programok sorát kínálja... A legkülönbözőbb stílusokat képviselő táncos rendezvényeket kínál tavasszal...
Tovább gazdagodott a Hungarikumok Gyűjteménye és a Magyar Értéktár
Tovább gazdagodott a Hungarikumok... Hat új elemmel bővítette a Magyar Értéktárba sorolt és további néggyel a...
Korok Fesztiválja

Korok Fesztiválja

Idén újra megrendezésre kerül Balatonfüreden a nagy sikerű Korok Fesztiválja. A rendezvény célja a hagyományok csokorba fűzése, újrafelfedezése és megtanítása a jövő nemzedék számára. Történelmünk ékes példája annak, hogy a korok minden nehézségét a kultúra, a hagyomány őrzésével és tartásával éltek túl őseink, hiszen hagyományaink egyben nemzeti kincsünk is és ennek megőrzése felelősségünk. A két napos rendezvényen a római kortól egészen a 19. századig terjedő időszakról láthatnak átfogó képet a fesztiválra látogatók. A hagyományőrző társaságok korhű ruhákban vonulnak fel és változatos bemutatók keretében ismertetik meg azt a korszakot, melyet képviselnek. A programok között szerepel a Táltos dobosok bemutatója, reneszánsz táncok, királyi lakoma, zenés táncjáték, ének együttes fellépése.

Népi rendezvények

Népi rendezvények

Folyamatosan bővülő, egyszerűen kezelhető, valamennyi programot tartalmazó népi programtár.

Tuti menü