Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport képes leírás - Hagyományőrzés - ősi hagyományok.tlap.hu
részletek »

Sport - Hagyományőrzés - ősi hagyományok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hagyomanyorzes.tlap.hu » Sport
Keresés
Találatok száma - 6 db
Ars Ensis Lovagi Kör és Kardvívó Iskola

Ars Ensis Lovagi Kör és Kardvívó Iskola

A non-profit egyesület középkori európai harcművészet kutatásával és oktatásával foglalkozik. Az egyesület tagja a HEMAC-nak, az Európai Harcművészetek Nemzetközi Szövetségének, amely szövetség munkájában, kutatásaiban aktív részt vállal. A honlapon az edzések helyszínéről, időpontjáról és a csatlakozás mikéntjéről minden információ megtalálható. Számos városban (Budapesten, Győrben, Nagykanizsán és Szegeden) van jelen az iskola, Budapesten és Győrben Junior oktatással is.

Baranta

Baranta

A Baranta Magyarország leggyorsabban fejlődő harcművészeti irányzata. Jelenleg 73 helyszínen kb. 2500 fő gyakorolja a régi magyar történelmi harci testkultúrából táplálkozó technikákat. Egyre több településen indítanak Baranta egyesületeket, amelyek a helyi ifjúság mellett az ott élő korosztályok mindegyikével foglalkoznak.

Magyar Íjász Szövettség

Magyar Íjász Szövettség

Információk, támogatók, magyar íjászat. A Magyar Íjász Szövetség titkársága megközelíthető a Keleti pályaudvartól a sima 7-es vagy 67V-pótló busszal 1 megálló. Onnan a Dózsa György úton a rendőrség irányába kell (elindulni) és a rendőrség épületével majdnem szemben van a gyalogos bejárat. Magyar Íjász Szövetség Főtitkár Bakacsi Zoltán MÍSZ iroda iroda@misz.hu

Hagyományőrzés - ősi hagyományok magazin hírek
Hétvégén rendezik meg Bugacon az Ősök napja hagyományőrző fesztivált
Hétvégén rendezik meg Bugacon az Ősök... Most hétvégén rendezik meg Bugacon az Ősök Napja hagyományőrző fesztivált, amellyel a magyar ősöknek és a magyar történelem nagy alakjainak állítanak emléket a szervezők. A péntektől vasárnapig tartó ünnepségén tradicionális seregszemle, harci bemutatók, lovas versenyek és vetélkedők, íjász programok, a magyar-hun-avar örökséget bemutató kiállítások,...
Táncos programok sorát kínálja tavasszal és nyáron Szombathely
Táncos programok sorát kínálja... A legkülönbözőbb stílusokat képviselő táncos rendezvényeket kínál tavasszal...
Tovább gazdagodott a Hungarikumok Gyűjteménye és a Magyar Értéktár
Tovább gazdagodott a Hungarikumok... Hat új elemmel bővítette a Magyar Értéktárba sorolt és további néggyel a...
Mare Temporis

Mare Temporis

2000. év őszén kezdődik a mese amikor egy lelkes kis csapat elhatározta, hogy alkot valami nagyot. Egyszer volt, hol nem volt... ...néhány lelkes fiatal, akik már kipróbálták magukat a középkort idéző játékok színes, magával ragadó világában. Látván és tapasztalván, hogy egyes rendezvényeken mily sokszor esik áldozatul a történelmi hitelesség az üzleti érdekeknek, illetve múzeumi ismeretségeink panaszait és észrevételeit megfontolva jutottunk arra, hogy mindezt gyökeresen más irányból - technikailag és szellemileg egyaránt - szeretnénk megközelíteni.

Szabad Íjász Portál

Szabad Íjász Portál

Minden, ami íjászat. Fórum, galéria, versenynaptár, hogy a magyar íjászok összejöhessenek egy kis virtuskodásra.

Zirci Baranta

Zirci Baranta

A Bakony Baranta Magyar Hagyományos Harcművészeti Kulturális- és Sportegyesület zirci tizede két és fél éve alakult. Tagjaink a magyarság szellemi- és mozgáskultúrájának ápolását és bemutatását tűzték ki célul. Tevékenységeink között szerepel többek között az íjászat, a karikás ostor használata, a pásztor harci botolás, a lándzsa, kard, valamint a szablyavívás és a pusztakezes küzdelmek. Barabta sport.

Tuti menü